Ik zal mij even voorstellen...

Welkom bij mijn wereld!

Hey, ik ben Lieke Vierhout, getrouwd met een muzikant die ook nog onwijs handig is. Samen hebben we een zoon en een dochter die we vrij, creatief en passievol opvoeden in het mooie Zeeland. 

Ons motto is "wij floreren in chaos". En dat betekend niet dat ik volledig ongeorganiseerd door het leven ga hoor. We houden van spontane etentjes bij ons thuis, zitten bordevol ideeën en komen altijd tot een tof eindresultaat. 


Mijn Reis

Het begon allemaal met mijn liefde voor de natuur en creativiteit. Na jaren van experimenteren en leren, ontdekte ik dat tuinieren veel meer is dan alleen planten kweken – het gaat om groei, plezier, en connectie. Door diverse trainingen en cursussen heb ik mij gespecialiseerd tot Permaculture Design Consultant en Voedselbostuin Coach. 

Ik geloof dat onder elke tegel een prachtig tuintje schuilt.

Mijn passie? Mensen inspireren en helpen om hun droomtuin werkelijkheid te maken! 


Waarom Academie Vierhout?

Hier draait alles om jou! Samen creëren we niet alleen een mooie tuin, maar ook onvergetelijke ervaringen. Bij ons vind je praktische workshops, levendige bijeenkomsten, waardevolle masterclasses en een community met enthousiaste tuiniers.

Tijdens de trainingen komen we zowel online als in het echt samen om jouw tuin naar een droomtuin te transformeren. 

Laten We Samen Groeien!

Doe mee aan onze interactieve online training en ontdek hoe leuk tuinieren kan zijn. Of je nu een doorgewinterde tuinier bent of net begint, bij Academie Vierhout vind je inspiratie, tips en een warm welkom.

Een tuin om van te smullen! 

Klik op onderstaande button om mijn trainingsaanbod te ontdekken!

Lieke heeft mij nog meer van mijn tuin laten genieten 


ilonka

Het enthousiasme van Lieke is erg aanstekelijk. Ik zie nu veel meer mogelijkheden. Mijn tuin wordt steeds mooier. Mijn kijk op de tuin en tuinieren is echt veranderd en ik haal er veel meer plezier uit!

Maria

De directe maar ook eenvoudige manier van oplossingen hebben mij aan het denken gezet. Ik heb zin om de tuin in te gaan en er nog meer moois uit te gaan eten. 


Linda

Wil je eerst nog een beetje van mij proeven? Schrijf je dan  hier in voor mijn gratis masterclass 

"duurzaam tuinieren in 30 minuten"

De masterclass is een vooraf opgenomen video die voor iedere tuin geld. Dit is veel uitgebreider opgenomen in de  volledige lessen opgenomen in het trainings aanbod. Wil je de full focus en direct naar Jouw Eetbare Droomtuin en de info direct kunnen toepassen in jouw eigen tuin? klik dan hieronder voor de opties.

>